24 juni 2020

Helligen Hendrik in de Koele

Op 20 juni treedt Helligen Hendrik op in de Koele! Met “Hendrik’s Zotte Zomer Parade” treedt Helligen Hendrik deze zomer op in enkele openluchttheaters. Maak Helligen Hendrik mee in de openlucht! Voor meer informatie over de show zie “Evenementen”. Informatie over de kaartverkoop volgt later.

Lees meer
24 juni 2020

Koele weer bladvrij

Vanochtend werd met vele vrijwilligers de Koele weer bladvrij gemaakt. Het theater ligt er weer mooi bij voor de winter. Na afloop even gezellig bij elkaar.

Lees meer
24 juni 2020

Fijne feestdagen!

Wij willen al onze bezoekers en vrijwilligers fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020 wensen!!

Lees meer
24 juni 2020

Mooie avond met Edwin Evers Band

Wat was het een geweldige avond met de Edwin Evers Band bij ons in de Kösterskoele!!

Lees meer
24 juni 2020

A.s. zondag Koelefair

A.s. zondag houden we weer de jaarlijkse Koelefair. De fair is van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De weersvoorspellingen zijn goed. Kom genieten in ons openluchttheater van brocante, eigengemaakt streekeigenproducten en natuurlijk brocante artikelen.

Lees meer
24 juni 2020

Bedankt!

Gisteravond de laatste avond van 10 mooie voorstellingen. Alle bezoekers en vrijwilligers: BEDANKT! Tot volgend jaar!

Lees meer
24 juni 2020

Vrijwilligers zijn onmisbaar!

Wij willen u dit even niet onthouden. Afgelopen donderdag was het een rust avond voor alle medewerkers van het openluchtspel, behalve voor een aantal decorbouwers. Het weer was omgeslagen met heftige regenbuien en dan loopt de koele vol met water. Dus werk aan de winkel! Vrijdagavond was alles weer spik en span om een geweldige […]

Lees meer
24 juni 2020

Openluchtspel: “Zo greun as Grös” uitverkocht

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor het openluchtspel “Zo greun as grös”. Vanmorgen zijn de laatste kaarten over de toonbank gegaan bij het info centrum Markelo. De laatste dagen, na de première is de verkoop hard gegaan. Dit is een teken dat het openluchtspel van 2019 goed wordt ontvangen.

Lees meer