Avond 4 daagse

Haal je wandelschoenen alvast uit de kast, want de Avond4Daagse komt er weer aan! Vraag je wandelmaatje(s) om mee te gaan. En ga lekker met z’n allen wandelen!

Van 21 mei tot en met 24 mei 2024 organiseert Openluchttheater De Kösterskoele de Avond4Daagse in Markelo. Tijdens deze 4 avonden kan er iedere avond een andere route van 5 kilometer rondom Markelo worden gelopen.

Voor een glaasje ranja, water en wat lekkers en gezonds onderweg wordt gezorgd dankzij de sponsors.

Iedereen die meewandelt, moet in het bezit te zijn van een ticket. Die zijn digitaal te koop via de website van de Kösterskoele en hun Facebook pagina.
Om 4 avonden mee te kunnen wandelen koop je een ticket voor € 4,50 en na afloop krijg je een medaille! Voor ouders/begeleiders die hun kinderen begeleiden, is er voor een gereduceerd tarief een ticket beschikbaar.

Ben je nog een beetje te klein om 4 avonden te wandelen, maar wil je wel graag 1 avond meedoen? Dat kan! En na afloop krijg je ook een medaille! Tickets voor 1 dag voor kinderen en tickets voor hun ouders/begeleiders zijn ook online te koop.

Tickets bestellen kan via deze link. Je ontvangt een QR-code. Die wordt op de (eerste) avond die je meewandelt gescand. Daarna ontvang je je stempelkaart.

Op de eerste avond is het ook mogelijk om je in de Kösterskoele in te schrijven.
En voor deelname aan een enkele avond kunt u zich op die avond ook inschrijven in de Kösterskoele.

De wandelaars kunnen tussen 18.30 – 19.00 uur starten vanuit de Kösterskoele. Alle deelnemers dienen voor 21.00 uur terug te zijn.

Wandelen is voor jong en oud.
Dit jaar zullen een aantal bewoners van woonzorgcentrum Anholtskamp op woensdagavond een deel van de route meelopen. Om dit mogelijk te maken zullen medewerkers en vrijwilligers van de Anholtskamp de bewoners begeleiden. Op vrijdagavond komen de bewoners van het woonzorgcentrum opnieuw in actie voor de wandelaars. Zorg ervoor dat je de routebordjes volgt en je komt de ouderen vanzelf tegen op de route!

Wandelen is gezond
In samenwerking met de buurtsportcoaches, Gemeente Hof van Twente en Salut gaan we ook dit jaar voor een gezonde editie! De laatste dag belooft een mooie finale te worden.