Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Koelefair geannuleerd

Helaas geen Koelefair dit jaar. Vanwege de geldende maatregelen hebben we besloten om geen fair te organiseren dit jaar.

We gaan er vanuit dat we jullie volgend jaar weer zien op onze gezellige fair!

Zotte zomerparade Helligen Hendrik naar 2021

De Zotte Zomer Parade van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal openluchttheaters in Oost-Nederland. Maar gezien alle restricties tegen de verspreiding van het coronavirus is het onmogelijk om de plannen door te laten gaan.

Daarom heeft de nukkige cabaretier, in samenspraak met de theaters, besloten om zijn zomerfeestje een jaar op te schuiven en viert Helligen Hendrik in 2021 zijn 13,5 jarig theaterjubileum.

We hebben een nieuwe datum: 12 juni 2021.

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt het ‘circus’ Helligen Hendrik in de zomer van 2021 langs  openluchttheaters in Markelo, Nijverdal, Eibergen, Losser, Winterswijk en Hertme. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke voorstelling waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan ‘Schoffel-Getje’ is weer nadrukkelijk van de partij.

Alle data voor de voorstellingen worden binnenkort bekendgemaakt op www.helligenhendrik.nl en de websites van de Openluchttheaters. De kaarten die al gekocht zijn blijven vanzelfsprekend geldig. Hendrik zelf over de situatie: “Zwoar klootn. Mar net as Bennie Jolink kom ok ik altied weer terug. O’j ut noe leuk veendt of niet”.

Geen openluchtspel dit jaar

De maatregelen van de regering om het coronavirus te beperken, zijn ingrijpend en maken de toekomst onzeker. Samenkomsten en evenementen zijn in ieder geval tot 1 juni verboden.

We hebben als bestuur van Kösterkoele helaas moeten besluiten om dit jaar geen openluchtspel op te voeren.

 

Door de maatregelen die tot 1 juni gelden, kunnen wij ons samen met de vrijwilligers niet voorbereiden op het openluchtspel, zoals we dat normaal gesproken doen om een mooi spel neer te zetten.

Maar ook na 1 juni is de situatie onzeker. Gezondheid en veiligheid voor onze vrijwilligers en bezoekers gaan boven alles en die zijn nu niet te garanderen.

Het gaat ons aan het hart, maar we vertrouwen erop dat we de juiste beslissing hebben genomen.

 

Volgend jaar hopen we u weer welkom te heten in ons openluchttheater.

Geannuleerde evenementen

De maatregelen vanwege het corona-virus heeft veel gevolgen.

Voor ons betekent het dat we de Avond4daagse helaas niet kunnen laten doorgaan. Deze stond eind mei gepland. We gaan er vanuit dat we volgend jaar ons 10 jarig jubileum gaan vieren. 

De organisaties van de Hof van Twente Triatlon en de Internationale Wijnmarkt hebben ook hun evenement in ons tehater geannuleerd. Beide evenementen zullen in 2021 plaatsvinden.

Nieuw openluchtspel

De voorbereidingen voor het openluchtspel zijn weer in volle gang.
Het regiettam heeft een keuze gemaakt. We spelen dit jaar "De Deserteur" voor u!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16