27 juni 2020

Zotte zomerparade Helligen Hendrik naar 2021

De Zotte Zomer Parade van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal openluchttheaters in Oost-Nederland. Maar gezien alle restricties tegen de verspreiding van het coronavirus is het onmogelijk om de plannen door te laten gaan.

Daarom heeft de nukkige cabaretier, in samenspraak met de theaters, besloten om zijn zomerfeestje een jaar op te schuiven en viert Helligen Hendrik in 2021 zijn 13,5 jarig theaterjubileum.

We hebben een nieuwe datum: 12 juni 2021.

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt het ‘circus’ Helligen Hendrik in de zomer van 2021 langs openluchttheaters in Markelo, Nijverdal, Eibergen, Losser, Winterswijk en Hertme. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke voorstelling waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan ‘Schoffel-Getje’ is weer nadrukkelijk van de partij.

Alle data voor de voorstellingen worden binnenkort bekendgemaakt op www.helligenhendrik.nl en de websites van de Openluchttheaters. De kaarten die al gekocht zijn blijven vanzelfsprekend geldig. Hendrik zelf over de situatie: “Zwoar klootn. Mar net as Bennie Jolink kom ok ik altied weer terug. O’j ut noe leuk veendt of niet”.