Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!!

Mooi glad!

Dankzij vrijwilligers ligt de Koele er weer mooi glad bij!

Kunnen we de winter weer in.

Eerst op de 24e nog de Kerstgezinsdienst

Kerstgezinsdienst

KERST VOOR ALLE MARKELOËRS IN DE KOELE!

Kerstgezinsdienst op zondagavond 24 december om 19.30 uur in de Kösterskoele te Markelo met medewerking van zo veel mogelijk kinderen! 

We zingen samen mooie bekende kerstliederen en vertellen het kerstverhaal op een bijzondere wijze.

Er zijn herders, engelen, wijzen, schapen, een “os” en ezel. En natuurlijk is er een kerstkindje in de voederbak met de ouders Maria en Jozef. 

 Het belooft als vanouds een mooie kerstviering te worden. Wij nodigen u van harte uit om deze kerstgezinsdienst bij te wonen.

Na afloop is er gelegenheid om het kindje te bewonderen en bieden wij u een kop warme chocolademelk/koffie/glühwein aan. 

HERDERS EN ENGELEN GEZOCHT!
Voor de kerstgezinsdienst (24 december vanaf 19.30 uur) zoeken we nog herdertjes en engeltjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Lijkt uw kind het leuk om hieraan mee te doen, dan kunt u hem/haar aanmelden via een mailtje aan
olga_van_het_goor@hotmail.com

Themadienst "Handen vol"

Op zondag 23 juli 2017 is er weer een openluchtdienst. Het thema ’handen vol’ staat deze ochtend centraal.

De voorganger van deze dienst is Ds. A. Braakman. Het gospelkoor Chanoeka uit Hengelo (OV) zal de dienst ondersteunen met mooie zang en muziek. 

Ook wordt er aandacht geschonken aan de kinderen die deze ochtend aanwezig zijn.

De dienst start om 10.00 uur. En we zullen de dienst traditioneel afsluiten met een kopje koffie of thee en zelfgemaakte arretjescake. Iedereen is welkom; graag tot dan!

Mocht de dienst onverhoopt verplaatst worden naar de kerk i.v.m. slechte weersomstandigheden wordt dit vermeld via deze websites: www.pkn-markelo.nl en www.maarkelsnieuws.nl en op onze eigen site.

Wij zijn begonnen!

Vanavond was de eerste uitvoering van het openluchtspel "Wat ne kroam". Onder prima omstandigheden en een uitverkocht openluchttheater was het 32 ste openluchtspel met succes van start. Er zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar: 0547 760015.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16