Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Skeletbouw

De Kösterskoele was zijn tijd al ver vooruit. Vanaf het begin van de openluchtspelen wordt in het theater skeletbouw toegepast. De wanden en het dak er "even" afhalen en het hele huis wordt opgepakt! De complimeneten aan de decorbouwers!
En zo staat er nog een huis en zo staat er niets meer!

Openluchtspel

Er wordt hard gewerkt door de regisseurs/schrijvers aan het nieuwe openluchtspel. Ook deze zomer weer allerlei taferelen in ons openluchttheater.

De titel van het openluchtspel is bekend:
'T KAN RAAR LOOP'N

 

Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!!

Mooi glad!

Dankzij vrijwilligers ligt de Koele er weer mooi glad bij!

Kunnen we de winter weer in.

Eerst op de 24e nog de Kerstgezinsdienst

Kerstgezinsdienst

KERST VOOR ALLE MARKELOËRS IN DE KOELE!

Kerstgezinsdienst op zondagavond 24 december om 19.30 uur in de Kösterskoele te Markelo met medewerking van zo veel mogelijk kinderen! 

We zingen samen mooie bekende kerstliederen en vertellen het kerstverhaal op een bijzondere wijze.

Er zijn herders, engelen, wijzen, schapen, een “os” en ezel. En natuurlijk is er een kerstkindje in de voederbak met de ouders Maria en Jozef. 

 Het belooft als vanouds een mooie kerstviering te worden. Wij nodigen u van harte uit om deze kerstgezinsdienst bij te wonen.

Na afloop is er gelegenheid om het kindje te bewonderen en bieden wij u een kop warme chocolademelk/koffie/glühwein aan. 

HERDERS EN ENGELEN GEZOCHT!
Voor de kerstgezinsdienst (24 december vanaf 19.30 uur) zoeken we nog herdertjes en engeltjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Lijkt uw kind het leuk om hieraan mee te doen, dan kunt u hem/haar aanmelden via een mailtje aan
olga_van_het_goor@hotmail.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16