Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Zeer tevreden over Keunst'nmakers

Gisteravond werd met de afsluitende avond voor de vrijwilligers tevreden terug gekeken op het verloop van het openluchtspel Keunst'nmakers! De eerste avond werd verzet vanwege het weer, maar de andere avonden konden gewoon doorgaan. Negen avonden uitverkocht! Het publiek reageerde enthousiast op de gebroeders en de familie en buurt. Spelers en de vrijwilligers zijn zeer tevreden.

Openluchtdienst geslaagd

De openluchtdienst vanochtend is ons openluchttheater was geslaagd.

De dienst werd voorgegaan door ds E. van der Veen uit Nunspeet met het thema "Er valt nog zoveel te ontdekken".  Het gospelkoor "Promises" uit Rijssen zorgde voor de muzikale omlijsting van de dienst.

Het weer maakte de dienst compleet.

Succesvolle Avond4daagse

De vierde editie van de Avond4daagse is succesvol verlopen. Het weer was goed en vooral op de laatste dag prachtig weer. De deelnemers werden ontvangen in het Beukenlaantje met bloemen en wat lekkers! Daarna konden ze de verdiende medaille ophalen.

Met ca. 550 deelnemers die 4 dagen hebben gelopen en ca. 50 die 1 dag hebben gelopen, zijn wij als organisatie zeer tevreden.

Geslaagde Wijnmarkt 2014

In openluchttheater de Kosterskoele vond afgelopen zondag 25 mei de 7e internationale wijnmarkt plaats.

Eens in de 3 jaar komen 16 internationale wijnboeren naar Markelo. Zij geven uitleg hoe hun wijnen worden geproduceerd.

Speciale gast wars onze eigen burgermeester van de Hof van Twente mevrouw Ellen Nauta. Zij verrichte zaterdagmiddag de opening van het wijnfeest.

De zaterdagmiddag was voor genodigden en sponsoren.

De zondag was voor iedereen toegankelijk. Vele gasten vonden dan ook de weg naar de Kosterskoele.

Rintje Ritsma en Ernst Daniël Smit waren deze middag speciale gast.

Zij sabeleren ieder een fles Maarkels Broes. Naast de verschillende wijnboeren was er een proeverij opgezet.

En natuurlijk was er ook aan de allerkleinsten gedacht. Er was ijs van IJsboer Oarn’s en kon ieder kind die wou zich laten schminken of een cup-cake versieren.

Kortom het waren 2 heel gezellige dagen in openluchttheater de Kosterskoele.

 

Nieuwe kapberg

De voorbereidingen voor het openluchtspel "Wie trekt opoe de bokse oet" zijn in volle gang. De spelersgroep is al twee avonden in de week aan het repeteren. Ook het decor moet de nodige wijzigingen ondergaan. De kapberg krijgt weer een prominente rol en moest daarom verplaatst worden. Het riet op de kapberg bleek erg dun te zijn en was aan een opknapbeurt toe. Met medewerking van het rietdekkersbedrijf Klein Wassink is mag het resultaat er zijn! Na 1 juni start de kaartvoorverkoop, binnenkort meer nieuws hierover. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16