Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Geslaagde Koelefair

Vandaag hebben we weer een geslaagde Koelefair gehad met ca. 2000 bezoekers. Het weer was prima, ondanks dat het vanochtend eerst minder was.

We kijken terug op een gezellige en geslaagde dag in de Kösterskoele. Standhouders en bezoekers: bedankt!

Luchtfoto's

Afgelopen week zijn er luchtfoto's gemaakt m.b.v. een drone. De heer Gerrit Smit heeft deze proefopnames gemaakt in de Kösterskoele. In de toekomst zullen er meerdere opnames gemaakt worden.

Zeer tevreden over Keunst'nmakers

Gisteravond werd met de afsluitende avond voor de vrijwilligers tevreden terug gekeken op het verloop van het openluchtspel Keunst'nmakers! De eerste avond werd verzet vanwege het weer, maar de andere avonden konden gewoon doorgaan. Negen avonden uitverkocht! Het publiek reageerde enthousiast op de gebroeders en de familie en buurt. Spelers en de vrijwilligers zijn zeer tevreden.

Openluchtdienst geslaagd

De openluchtdienst vanochtend is ons openluchttheater was geslaagd.

De dienst werd voorgegaan door ds E. van der Veen uit Nunspeet met het thema "Er valt nog zoveel te ontdekken".  Het gospelkoor "Promises" uit Rijssen zorgde voor de muzikale omlijsting van de dienst.

Het weer maakte de dienst compleet.

Succesvolle Avond4daagse

De vierde editie van de Avond4daagse is succesvol verlopen. Het weer was goed en vooral op de laatste dag prachtig weer. De deelnemers werden ontvangen in het Beukenlaantje met bloemen en wat lekkers! Daarna konden ze de verdiende medaille ophalen.

Met ca. 550 deelnemers die 4 dagen hebben gelopen en ca. 50 die 1 dag hebben gelopen, zijn wij als organisatie zeer tevreden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16