Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Nieuw openluchtspel gekozen!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en het openluchtspel zijn in volle gang. De keuze voor het nieuwe openluchtspel is gemaakt.  Het stuk heet 't Jöddenkeend. Het is een stuk dat wordt gespeeld vanwege het feit dat het dit jaar 70 jaar is geleden dat de oorlog is afgelopen.

Kaartverkoop start vanaf 1 juni.

Blad harken

Een van de laatste (traditionele) activiteiten in het jaar is het blad harken. Met mekaar de handen uit de mouwen steken en met een hoop gezelligheid is onze "Koele" weer mooi.

Geslaagde Koelefair

Vandaag hebben we weer een geslaagde Koelefair gehad met ca. 2000 bezoekers. Het weer was prima, ondanks dat het vanochtend eerst minder was.

We kijken terug op een gezellige en geslaagde dag in de Kösterskoele. Standhouders en bezoekers: bedankt!

Luchtfoto's

Afgelopen week zijn er luchtfoto's gemaakt m.b.v. een drone. De heer Gerrit Smit heeft deze proefopnames gemaakt in de Kösterskoele. In de toekomst zullen er meerdere opnames gemaakt worden.

Zeer tevreden over Keunst'nmakers

Gisteravond werd met de afsluitende avond voor de vrijwilligers tevreden terug gekeken op het verloop van het openluchtspel Keunst'nmakers! De eerste avond werd verzet vanwege het weer, maar de andere avonden konden gewoon doorgaan. Negen avonden uitverkocht! Het publiek reageerde enthousiast op de gebroeders en de familie en buurt. Spelers en de vrijwilligers zijn zeer tevreden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15