Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Koelefair

Op zondag 20 september 2015 houden wij weer de Koelefair. Op dit zijn er stands meer vrij. Mocht u belangstelling hebben dan kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen.

Komen kijken en genieten kan natuurlijk altijd!

Foto's Jöddenkeend

Op onze site kunt u foto's zien van ons openluchtspel 't Jöddenkeend. Het was een succesvolle voorstelling dankzij de spelers, vrijwilligers en natuurlijk het publiek.

Via deze link kunt u de foto's zien.

We zijn er klaar voor!

Gisteravond was de generale repetitie van 't Jöddenkeend. Een paar foto's geven u alvast een indruk.

We zijn er klaar voor!!! Morgenavond de première. De voorstelling begint om 20.30 uur en de kassa is open vanaf 19.00 uur.

Winnende slagzin!

De winnende slagzin is bekend! Gemaakt door Gerrit Huisstede.

Al jaren voor ons in juli vaste prik
Het openluchtspel in Kösterskoele Markelo
Een garantie voor veel schik.

Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!!

Dit jaar weer muzikale ondersteuning van Kappie


Na het succes van vorig jaar zal zanger/entertainer Kappie ( Dinand Leferink) ook dit jaar weer optreden rondom het openluchtspel “’t Joddenkeend”. Met het bekende Kappie repertoire zal Kappie de gasten in de Koele entertainen, waarbij een hoog meezinggehalte niet zal ontbreken. Ook zal hij met enkele nummers alvast een bruggetje slaan naar het openluchtspel ‘t Joddenkeend. Kappie is ook te boeken voor uiteenlopende festiviteiten zoals Fr?hshoppen, Seniorenmiddagen, Bruiloft, Verjaardag of Verzorgingstehuizen ( repertoire zal per evenement op maat gesneden zijn). Voor meer informatie kan men contact met Dinand opnemen op telefoonnummer 06-53940998 of per mail info@dinandleferink.nl.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16