Laatste nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Winnende slagzin!

De winnende slagzin is bekend! Gemaakt door Gerrit Huisstede.

Al jaren voor ons in juli vaste prik
Het openluchtspel in Kösterskoele Markelo
Een garantie voor veel schik.

Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!!

Dit jaar weer muzikale ondersteuning van Kappie


Na het succes van vorig jaar zal zanger/entertainer Kappie ( Dinand Leferink) ook dit jaar weer optreden rondom het openluchtspel “’t Joddenkeend”. Met het bekende Kappie repertoire zal Kappie de gasten in de Koele entertainen, waarbij een hoog meezinggehalte niet zal ontbreken. Ook zal hij met enkele nummers alvast een bruggetje slaan naar het openluchtspel ‘t Joddenkeend. Kappie is ook te boeken voor uiteenlopende festiviteiten zoals Fr?hshoppen, Seniorenmiddagen, Bruiloft, Verjaardag of Verzorgingstehuizen ( repertoire zal per evenement op maat gesneden zijn). Voor meer informatie kan men contact met Dinand opnemen op telefoonnummer 06-53940998 of per mail info@dinandleferink.nl.

Win kaarten voor de premiereavond!!

Dit jaar zal het de 30e keer zijn dat er in het openluchttheater de Kösterskoele een openluchtspel wordt gespeeld.

Bijzonder trots dat we hier op zijn willen we u graag laten meedelen in onze vreugde.

Wat moet u doen? Maak een zo origineel mogelijke slagzin of deel en like ons Facebookbericht van de Kosterskoele.

De origineelste slagzinnen waarin de volgende woorden zijn verwerkt: Markelo, Kösterskoele, openluchtspel maken kans op 2 entree kaarten voor de premiere van het openluchtspel ‘t Jöddenkeend van 8  juli a.s.

Opsturen van de slagzinnen kan via info@kosterskoele.nl

Tevens bestaat de mogelijkheid om via Facebook kaarten te winnen. Dus deel en like ons Facebookbericht en maak kans op 2 entree kaarten voor de première.

Kaartverkoop openluchtspel gestart!

De kaartverkoop voor het openluchtspel “’t Joddenkeend” dat in juli in de Kösterskoele wordt opgevoerd is vandaag gestart. Het verhaal speelt zich vanaf de zomer 1939 tot net na de oorlog en is geschreven voor Henk Krosenbrink. Voor de koele heeft Jan Henk Berendsen een bewerking gemaakt samen met de regisseurs Hendrik Ooms, Rinus Meulman en Dirk Dijkman en souffleur Jan Willem Schorfhaar. Het belooft een fantastisch openluchtspel te worden met een boeiend verhaal met vele humoristische, maar ook hele serieuze scenes.

De voorstellingen zijn op 8,10, 11, 13, 15, 17, 18, 22 , 24, en 25 juli en beginnen om 20.30 uur, De kassa is tijdens de voorstellingsavonden open vanaf 19.00 uur. Kaarten à € 9,50 voor het openluchtspel zijn uitsluitend en alleen te koop of te reserveren bij de Info Centrum Markelo, Goorseweg 1, 7475 BB Markelo of telefonisch via 0547-760015.

Geslaagde Avond4daagse

Gisteravond was de afslutiing van de Avond4daagse met ruim 635 deelnemers die 4 dagen hebben gewandeld door Markelo. Daarnaast waren er 65 eendagslopers. Wij kijken terug op een geslaagd evenement. De wandelaars werden binnen gehaald via het Beukenlaantje met muzikale begeleiding van het dweilorkest 't Is Ma Waj Went Band.

Dank aan de wandelaars, de vrijwilligers en natuurlijk onze sponsors!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16